رد شدن به محتوای اصلی

شیروان پایتخت پارتها

شیروان پایتخت پارتها


دو برابر شدن شمار وب‌سايت‌هاي در سال 2010

Posted: 28 Nov 2010 09:56 PM PST

يك شركت امنيتي اعلام كرد كه شمار وب‌سايت‌هايي كه با بدافزار آلوده شدند نسبت به سال گذشته دو برابر شده و به بيش از 1.2 ميليون وب سايت رسيده است.

به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تحقيقات شركت امنيت اينترنتي داسينت نشان مي‌دهد كه نه تنها سايت‌هاي ارائه‌دهنده شبكه‌هاي اجتماعي مورد هدف قرار گرفته‌اند بلكه سايت‌ آژانس‌هاي بزرگ‌تر دولتي نيز به طور فزاينده‌اي با همه بدافزارها مواجهه شده‌اند.

از جمله موسسه ملي بهداشت در آمريكا، خزانه‌داري آمريكا و آژانس حفاظت از محيط زيست در طول دو سال گذشته موسسه ملي بهداشت آمريكا پنج مرتبه با بدافزار آلوده شده است. سايت دولتي ايالت آلاباماي آمريكا نيز در طول دو سال گذشته 37 مرتبه با حمله بدافزارها مواجه شده است.

شركت داسينت اعلام كرد كه روزانه بيش از 1.5 ميليون تبليغات آلوده به بدافزار در اينترنت ارسال مي‌شود از جمله اي‌ميل‌هايي كه در آن ادعا مي‌شود با كليك برروي يك كلينك آنتي‌ويروس رايگان در اختيار كاربر قرار مي‌گيرد.

بايد سواد IT در ارگان‌هاي دولتي كشور افزايش يابد

Posted: 28 Nov 2010 09:55 PM PST

يك كارشناس فن‌آوري اطلاعات درباره راهكارهايش براي توسعه فعاليت‌هاي مجازي در كشور تاكيد كرد كه دولت بايد فرهنگ‌سازي كند و با آموزش‌هاي خود در ارگان‌هاي دولتي، سواد IT را در بين آن‌ها بالا ببرد.

فرهاد شكري در گفت‌وگو با خبرنگار فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين‌كه تعريف بازار فن‌آوري اطلاعات با توجه به نوع فعاليت‌ها براي هر حوزه‌اي متفاوت است، اظهار كرد: در حوزه فن‌آوري اطلاعات بايد به اين نكته توجه كرد كه كار IT در كشور وابسته به واردات محصولات ديگر كشورهاست.

وي خاطر نشان كرد: شايد توليد داخلي در اين حوزه به اندازه كافي نباشد اما بايد دانست كه بازار فن‌آوري اطلاعات با تمام مشكلاتي كه دارد، بازاري رو به رشد است.

او درباره مصرف‌كنندگان توليدات فن‌آوري اطلاعات در كشور تصريح كرد: بخش اعظمي از بازار فن‌آوري اطلاعات در اختيار سازمان‌هاي دولتي و يا افرادي است كه آشنايي چنداني با فن‌آوري اطلاعات ندارند يا به تعبير ديگر سواد فن‌آوري اطلاعات نداشته و تنها به‌دنبال محصولات ارزان اين حوزه هستند.

شكري ابراز كرد: كشور ما متولي خاصي در حوزه فن‌آوري اطلاعات ندارد و به همين منظور شاهديم كه عده‌اي كه هيچ مجوزي براي كار ندارند به اين حوزه روي مي‌آورند و حتي مجوزهاي وزارت بازرگاني هم جوابگو نبوده است و علنا مي‌بينيم كه بعضا محدوديت‌ها براي فعاليت كساني كه داراي مجوز هستند بيش‌تر است.

او گفت: بروكراسي اداره‌هاي دولتي در كشور ما بالاست زيرا توليد كاغذ بالايي در بازارمان داريم و اين سنگي براي پيش‌برد حوزه IT در كشور خواهد بود زيرا هنوز بسياري از مديران كاغذ و لمس آن را دوست دارند و به نوعي IT بنيان نيستند كه اين خود معضلي براي اين حوزه در قبال ساير كشورهاي جهان است.

اين كارشناس افزود: تا زماني كه نوعي ترسي از وجود يك تكنولوژي جديد در جامعه‌اي وجود دارد، نمي‌توان به پيشرفت آن تكنولوژي انديشيد و بايد توانست بعد از خنثي كردن اين ترس‌ها، يكسري قوانين نگاشت تا رقابت در بازار آن تكنولوژي سالم‌تر شود.

شكري در پايان اذعان كرد: بايد در شرايطي كه ورود كالا به كشور با مشكل روبه‌رو مي‌شود، تصميماتي گرفت تا از فعاليت‌هاي قاچاق و رقابت بر سر قيمت‌هاي بالاي داخل جلوگيري كند و گرنه موجب مي‌شود بازار بدون متولي بماند.

الزام شركت‌هاي اينترنتي براي اعلام نشاني پايگاه اينترنتي تا پايان آذرماه‌

Posted: 28 Nov 2010 09:54 PM PST

كليه شركت‌هاي داراي پروانه ISP و ISDP بايد حداكثر تا پايان آذرماه نشاني اينترنتي خود را كتباً به اداره كل تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي منطقه مربوطه اعلام كنند.

به گزارش ايسنا، علي ذوالقدري‌ها - مدير كل صدور پروانه سرويس‌هاي ارتباطي و فن‌آوري اطلاعات - تاكيد كرد كه شركت‌هاي داراي پروانه ISP و ISDP حداكثر تا پايان آذرماه سال جاري نشاني پايگاه اينترنتي خود را كتباً به اداره كل تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي منطقه مربوطه اعلام كنند.

او گفت: اين كار به منظور درج اطلاعات شركت‌هاي مجاز به توزيع و عرضه خدمات اينترنت در پايگاه اطلاع‌رساني سازمان جهت اطلاع متقاضيان در سراسر كشور انجام مي‌شود.

وي همچنين تاكيد كرد اين شركت‌ها موظفند نسبت به درج مواردي از قبيل شماره و تاريخ پروانه، مرجع صادركننده پروانه، انواع سرويس‌هاي قابل ارائه، تعرفه خدمات، نحوه پشتيباني مشتركان و SLA هر سرويس در سايت اطلاع‌رساني خود اقدام كنند.

هم‌چنين شركت‌هاي داراي پروانه ISP و ISDP بايد از اين پس درخواست كتبي خود جهت تمديد و لغو پروانه، تاسيس و يا توقف شعبه و اعطاي نمايندگي شركت‌هاي PAP را به اداره كل منطقه مربوطه ارسال كنند. اين درخواست ها توسط اداره كل مذكور بررسي و پاسخگويي خواهد شد.

به گزارش ايسنا از روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي اين كار به منظور تسريع در پاسخگويي به درخواست‌هاي شركتهاي دارنده پروانه ISP و ISDP و همچنين تسهيل امور اجرايي آن‌ها، با توجه به هماهنگي‌هاي به عمل آمده با ادارات كل تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي مناطق هفتگانه مقرر گرديده است.

تنور اي‌ميل ملي داغ مي‌شود؟!

Posted: 28 Nov 2010 09:53 PM PST

افتتاح سامانه اي‌ميل ملي برروي درگاه الكترونيكي ايران از اقدامات مثبت و رو به جلوي شركت فن‌آوري اطلاعات محسوب مي‌شود - اخيرا به سازمان تبديل شد - كه در راستاي شعار "اي‌ميل ايراني براي همه" گام برداشته و در جايگاه خود امنيت اطلاعات كاربران داخلي را به همراه دارد اما به اعتقاد تحليلگران به نظر مي‌رسد كه در رقابت با جي‌ميل يا اي‌ميل ياهو راه دشواري در پيش داشته باشد.

به گزارش خبرنگار فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ايمني بستر وب و به‌ويژه اطلاعات اشخاص در فضاي مجازي روز به روز جلوه‌اي پررنگ‌تر در ميان كاربران اينترنت به خود مي‌گيرد و گاهي اين موضوع به چالش و دغدغه‌اي براي كاربران تبديل مي‌شود.

"اي‌ميل ايراني براي همه" كه يكي از شعارهاي درگاه خدمات الكترونيكي براي گسترش اي‌ميل ملي به شمار مي‌رود توانسته رويه حركت به سمت اين شعار را به نحو مطلوبي تسهيل كند زيرا در فاز اوليه كه اين سامانه راه‌اندازي شد، در فرم تقاضانامه خود كه مشخصات افراد را براي اختصاص يك حساب كاربري طلب مي‌كرد، به دريافت اطلاعاتي از قبيل «گواهي از مركز محل خدمت» مي‌پرداخت كه شايد طولاني بودن اين روند، كاربر را در همان ورود اوليه از پر كردن فرم منصرف مي‌كرد.

اما اين رويه اكنون بهبود يافته و تنها به به ورود اطلاعاتي از قبيل " نام، نام خانوادگي، كد ملي، كد پستي، آدرس و شماره تلفن ثابت" بسنده مي‌كند كه به گفته علي اصغر انصاري - معاون توسعه سازمان IT - صحت اطلاعات نيز چندان اهميتي ندارد ولي بعد از ثبت اطلاعات ممكن است يك زمان يكي دو روزه جهت تأييد واژه‌ها صرف شود.

انصاري با اشاره به اين كه محدوديت فضا براي كاربران اين اي‌ميل نداريم، خاطر نشان كرده است:‌ بخشي از نياز ما به پهناي باند بين‌الملل همين ترافيك مربوط به اي‌ميل داخلي است و بايد دانست كه اي‌ميل‌هاي خارجي مدلي براي كسب و كار دارند كه اگر اين مدل در كشور ما و اين حوزه بتواند جا بيفتد، مي‌توانيم اين كار را در اختيار بخش خصوصي بگذاريم. ولي چون سرمايه‌گذاري در اين حوزه با ريسك همراه بود، ترجيح داديم خودمان اقدام كنيم.

وي همچنين گفت: اين سرويس (اي‌ميل ملي) از دو نقطه ساپورت مي‌شود و سعي مي‌كنيم با جابه‌جايي‌هايي كه به اين دو نقطه داريم، شاهد قطع و وصل شدن اين سامانه نباشيم.

شايد بتوان گفت كه راه‌اندازي درگاه الكترونيكي ايران از عمده اقدامات مؤثر شركت فن‌آوري اطلاعات به شمار مي‌رود كه تا حدودي با در اختيار گذاشتن برخي از خدمات و دستاوردهاي عرضه شده دولتي و خصوصي توانست منبعي نسبتا جامع و مفيد براي كابران داخلي باشد؛ هرچند گستردگي فضاي سايبر به اندازه‌اي است كه شايد تمامي اطلاعات مورد نياز كاربران قابل عرضه برروي اين درگاه نباشد.

با رونق اين درگاه الكترونيكي زمينه براي ارائه اي‌ميل ملي برروي اين سامانه فراهم شد تا به واسطه آن اطلاعات كاربران داخلي در داخل كشور ميزباني شود. اي‌ميل ملي كه در اوايل راه‌اندازي‌اش تنها در اختيار مسوولان و فعالان بخش دولتي بود اكنون توانسته است با بهبود زيرساخت‌هاي مورد نياز خدمتش را در اختيار عموم كاربران قرار دهد.

عمده دليلي كه به‌واسطه آن اي‌ميل ملي رخ نمود به گفته مسوولان بخش دولتي، حفظ و حراست از اطلاعات كاربران داخلي بوده است زيرا در حال حاضر بالغ بر 95 درصد حساب پست‌هاي الكترونيكي كاربران داخلي در خارج از كشور پشتيباني

مي‌شود و به دنبال آن اطلاعات آن‌ها هم برروي مراكز داده‌اي كه بيرون از مرزهاي كشور است، ميزباني مي‌شود كه اين موضوع مي‌تواند امنيت اطلاعات را با مخاطره روبه‌رو كند و فرصت‌هاي سوء‌استفاده را براي برخي ديگر از افراد به وجود آورد.

اما شناخته شده بودن ياهوميل يا جي‌ميل و هم‌چنين هات‌ميل مايكروسافت مي‌تواند از بزرگ‌ترين موانع پيش روي رونق اي‌ميل ملي براي استفاده در سطح كلان باشد زيرا تغيير ذائقه كاربراني كه براي مدت طولاني با اين ارائه‌دهندگان خدمات پست الكترونيكي كار كرده‌اند و هر روز با دستاوردهاي جديدي توسط شركت‌هاي ارائه‌دهنده اين خدمات روبه‌رو بوده‌اند كار دشواري است.

صيانت از خط و زبان فارسي از دستاوردهاي اصلي پست الكترونيك ايراني است كه مي‌تواند به نوبه خود باعث كاهش خطرات فرهنگي نيز بشود و همچنين مي‌تواند درصدد ايجاد فرصت‌هاي شغلي براي متخصصان برآيد و زمينه‌اي را براي اطلاع‌رساني و تبليغات ايراني در محيط پست الكترونيك ايراني به ارمغان آورد.

گسترش بازار بهره‌برداري از نرم‌افزارهاي توليد داخلي مي‌تواند از جمله ديگر عوامل مثبت استفاده از اي‌ميل ملي باشد و همچنين امکان افزودن امضاي ديجيتالي به نامه‌هاي کاربران از ديگر اقدامات صورت گرفته در اين حوزه است كه به واسطه آن امکان استفاده کاربردي‌تر از صندوق پست الکترونيکي فراهم خواهد شد. بر همين اساس امکان انجام کارهاي تجاري و مالي از طريق يک محيط امن فراهم شده و توسعه تجارت الکترونيکي سرعت خواهد گرفت.

بخش اصلي گسترش اين حوزه از فعاليت‌هاي درگاه الكترونيكي ايران تنها به واسطه فرهنگ‌سازي و تبليغات گسترده شكل خواهد گرفت كه اين موضوع كمي وظايف بخش دولتي را گسترش خواهد داد.

اعطاي جايزه به آسوشيتدپرس به خاطر پوشش ويديويي سيل پاكستان

Posted: 28 Nov 2010 09:53 PM PST

خبرگزاري آسوشيتدپرس به خاطر پوشش ويديويي سيل پاكستان جايزه طلاي ژورناليسم ويديوي آنلاين در جشنواره رسانه‌هاي ديجيتال آسيا را به خود اختصاص داد.

به گزارش سرويس رسانه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، جشنواره رسانه‌هاي ديجيتال آسيا براي نخستين بار در سال جاري ميلادي توسط انجمن جهاني روزنامه‌ها و ناشران خبر برگزار شد و در شش طبقه‌بندي از جمله رسانه‌هاي آنلاين، ديجيتال و شبكه‌هاي اجتماعي به اعطاي جايزه به منتخبان پرداخت.

پوشش خبري خبرگزاري آسوشيتدپرس از سيل پاكستان شامل مصاحبه با بازماندگان اين حادثه طبيعي نيز مي‌شد.

روزنامه وال‌استريت ژورنال آسيا نيز جايزه بهترين وب سايت روزنامه را در طبقه‌بندي رسانه‌هاي آنلاين به خود اختصاص داد. خبرگزاري سنگاپور نيز يكي ديگر از رسانه‌هايي بود كه در اين جشنواره جايزه گرفت.

در سال جاري ميلادي سيلي مخرب و سنگين در پاكستان به وقوع پيوست.

"پرتال اطلاع رسانی شهر الکترونیک شیروان"

Posted: 28 Nov 2010 09:49 PM PST

سایتی جدید به نام "پرتال اطلاع رسانی شهر الکترونیک شیروان" برای گسترش فضای خبری پیرامون شیروان و استان خراسان شمالی ایجاد شده است علاقه مندان به این آدرس مراجعه کنند : www . 0585 . ir

برای گردانندگان این سایت آرزوی موفقیت می کنیم .


سخنان "بزرگ شیروان" را از این پگاه خبری انتخاب نموده ام که تقدیم می گردد :

مجموعه سخنان "ارد بزرگ"


ستیزه جویان ، کشته اندیشه های پلید خویش خواهند شد . ارد بزرگ


تنها کشوری همه مردمش قهرمان و دلیرند ! که دارای پیشوایی بی باک اند . ارد بزرگ


بدخو ، عمرش کم است . ارد بزرگ


هر قدر به دیگران احترام بگذاریم ، به ما احترام خواهند گذاشت . ارد بزرگ


وزن یک تهمت ، سنگین تر از هزار هزار دشنام است . ارد بزرگ


فرزند نانجیب ، آتش عمر پدر است . ارد بزرگ


چو گرمای تن مردان کهن به آسمان پر کشید با یادشان اندیشه هواخواهان خویش را گرما دهند . ارد بزرگ


آنکه راستی نپوید گرفتار آمیزش با اهریمن است ، فرزند این آمیزش فتنه است و شورش . ارد بزرگ


غروب جان آدمی ، سپیده دمی به جهان دیگر است . ارد بزرگ


میوه کشتن ، کشته شدن است . ارد بزرگ


آنکس ، رستاخیز و دگرگونی بزرگی را فراهم می آورد که پیشتر بارها با تصمیم گیری های بسیار ، خود ساخته شده است. ارد بزرگ


فراموش نشدنی ترین اندرزها آنهایست که اندوهی فراوان برای بدست آوردنشان کشیده ایم . ارد بزرگ


در پایان کوچه بن بست زندگی ، بارها و بارها ابله هان را دیدار خواهی کرد . ارد بزرگ


گاهی شالوده و ریشه شکست های بزرگ ، از اشتباهات بسیار ریز و کوچک سرچشمه می گیرد . ارد بزرگ


کمک به همگان ، عشقی است که به برجستگان کمک می کند راه های سرفرازی را بیابند . ارد بزرگ


پایداری و تلاش کلید هر بند بسته ای است . ارد بزرگ


به حال سرزمینی که روشنفکرش ، حرف فرمانروایان تمامیت خواه را تکرار می کند باید گریست . ارد بزرگ


آرمان ما باید دارای شور و برانگیختگی باشد . انگیزشی که آدمی را به هست و جوشش نیاورد ، خسته کننده است . ارد بزرگ


اگر آرمان برایمان هویدا باشد ابزار های رسیدن به آن را خیلی زود خواهیم یافت . ارد بزرگ


به جای خود کم بینی و آرمان گریزی ، پای در راه نهیم که این تنها درمانگر دردهای زندگی ست . ارد بزرگ


یادآوری آرمانها ، از بیراهه روی بازمان می دارد . ارد بزرگ


مردان و زنان کهن در راه رسیدن به هدف ، یک آن هم نمی ایستند . ارد بزرگ


آرمان را نباید فراموش ساخت اما می توان هر دم ، به روشی بهتر برای رسیدن به آن اندیشید . ارد بزرگ



منبع خبر : http://beautiful-shirvan.blogspot.com/2010/11/blog-post_28.html

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

شیروان پایتخت پارتها

شیروان پایتخت پارتها اپورتونیست هایی به اسم "پرتال اطلاع رسانی شهر الکترونیک شیروان" دو برابر شدن شمار وب‌سايت‌هاي در سال 2010 بايد سواد IT در ارگان‌هاي دولتي كشور افزايش يابد الزام شركت‌هاي اينترنتي براي اعلام نشاني پايگاه اينترنتي تا پايان آذرماه‌ تنور اي‌ميل ملي داغ مي‌شود؟! اعطاي جايزه به آسوشيتدپرس به خاطر پوشش ويديويي سيل پاكستان رييس جمهور روسيه با اينترنت به سوالات مردم پاسخ مي‌دهد پرداخت بيش از دو ميليارد تومان يارانه‌ي نشريات استاني توقيف نشريه‌ي چلچراغ دوربین‌های لیزری با قابلیت ایجاد تصاویر سه بعدی در دید غیر مستقیم معرفی دو گوشی جدید و مقرون به صرفه از سوي نوكيا برگزاري ششمين دوره‌ي سمپوزيوم بين‌المللي روابط عمومي بيش از هزار مطلب با موضوع امام علي(ع) در پايگاه اينترنتي حوزه عرضه شد فقر؛ روز را "بي‌انديشه" سر كردن است در پايان برنامه پنجم70 درصد از خدمات دولت به مردم الکترونيکي‌ مي‌شود توسعه مدارس هوشمند نيازمند مشاركت بخش دولتي و خصوصي است غــديـر؛ روز وعـده و پـيـمـان همچنان با شرك

شیروان پایتخت پارتها

شیروان پایتخت پارتها نام بزرگترین فیلسوف ایران "حکیم ارد بزرگ " در جستجوگر پارسیک Posted: 28 Dec 2013 10:42 AM PST ارد بزرگ - کتاب سرخ - بلاگ اسکای http://7645.blogsky.com/?PostID=3 ‫زندگی نامه و بیوگرافی ارد بزرگ OROD BOZORG‬ - Facebook ارد بزرگ در شهر مشهد بدنیا آمد پدر او محمد تقی و پدر بزرگش "بابا شرکاء" ( از بزرگان و ریش سفیدان شهر شیروان در خراسان شمالی ) بوده است . مادرش "فاطمه جاهد طبسی" ... http://www.facebook.com/notes/جملات-کوتاه-ولی-زیبا-از-بزرگان/زندگی-نامه-و-بیوگرا... حکیم ارد بزرگ hakim orod bozorg http://www.hakimorodbozorg.com ارد دوم - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد در زمان شاهی ارد دوم سرزمین‌های بسیاری به قلمرو اشکانیان اضافه شد ولی به دلیل ضعف سازمانی ارتش ... کراسوس با سپاه بزرگ و ورزیدهٔ خود راهی بین‌النهرین شد. در این ... http://fa.wikipedia.org/wiki/ارد_دوم ارد بزرگ - جملات زیبا - Amoozak.com بی شک ارد بزرگ یکی از برجسته ترین اندیشمندان حال حاضر ایران است نگاهی سطحی به زندگی و آثارش ما را چنان شیفته

شیروان پایتخت پارتها

شیروان پایتخت پارتها دانلود کتاب PDF بخش دوم مهارت هفتگانه ICDL - استفاده از کامپیوتر و مدیریت فایلها دانلود کتاب PDF پادرنگ، دفتر شعر نامدار ناصر دانلود کتاب PDF آموزش فنون تست زنی در کنکور دانلود کتاب PDF آموزش نرم افزار پریمیر ( Premiere ) دانلود کتاب PDF کیم و گنج گمشده دانلود کتاب PDF مقدمه ایی بر عملکرد کامپایلرها دانلود کتاب PDF قوانین و مقررات خدمت وظیفه عمومی دانلود کتاب PDF ازدواج در اسلام دانلود کتاب PDF حقوق بازرگانی و داد و ستد دانلود کتاب PDF راهنمای تغذیه و رژیم درمانی دانلود کتاب PDF 101 راز و ترفند در اینترنت اکسپلورر - Internet Explorer دانلود کتاب PDF مهندسی اینترنت دانلود کتاب PDF رمان دسیسه، نوشته ماکسول گرانت دانلود کتاب PDF چگونه به وسیله اینترنت تحقیق کنیم ؟ 102 کتاب پرخواننده اینترنت دانلود کتاب PDF کارت دی وی بی ( DVB ) چیست و چگونه کار میکند ؟ دانلود کتاب PDF راهنمای خرید منبع تغذیه یا پاور کامپیوتر ( Power Supply ) دانلود کتاب PDF برسی مصرف مواد مخدر و اعتیاد در میان معتادان مرد ایرانی